Днес излиза новият албум на METALLICA

"Hardwired…To Self-Destruct" е 11 студиен албум на метъл бандата

Реклама

Днес е световната премиера на дългоочаквания нов албум на Metallica, като "Hardwired…To Self-Destruct" излиза у нас от Анимато Мюзик/Universal Music с медийната подкрепа на радио Z-Rock. Албумът е продуциран от Грег Фиделман, с който музикантите работиха успешно и по записите на "Death Magnetic".

Пилотният сингъл "Hardwired" излезе през август, след него бандата пусна парчето "Moth Into Flame", а специално за Хелоуин излезе и сингълът "Atlas, Rise". Музикантите са готови и с видеата към всички парчета в албума, а през изминалите два дни, на всеки два часа в metallica.com се появяваше ново видео включително към бонус парчето "Lords Of Summer". Освен на уебсайта на Metallica, видеата вече са достъпни и в официалния канал на групата в YouTube.

Стандартната версия на "Hardwired…To Self-Destruct" включва 12 нови парчета, а делукс изданието е с 3 броя лимитирани цветни плочи, снимков материал, дигитални екстри, кавъри на песни и изпълнения на живо. В него, освен стандартните 12 парчета, са включени още 14 бонус трака. Форматите на изданието са двойно CD, двоен винил, тройно CD, двоен цветен винил и делукс издание с плочи. Албумът е наличен за поръчки в дигиталните платформи и на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg тук: http://bit.ly/2b6qNaF.

Траклист на "Hardwired…To Self-Destruct"

CD 1

1. Hardwired

2. Atlas, Rise!

3. Now That We’re Dead

4. Moth Into Flame

5. Am I Savage?

6. Halo On Fire 

CD 2

1. Confusion

2. Dream No More

3. ManUNkind

4. Here Comes Revenge

5. Murder One

6. Spit Out The Bone