2% от българите ще гласуват за НАСА на предстоящите избори

„Те намериха вода на Марс, а в наше село 12 кмета не можаха един тръбопровод да направят” – гневни са в крайграничните села

Реклама

2% от българите ще гласуват за НАСА на предстоящите местни избори, сочи съвместно изследване на социологическите агенции „Калъп” и „Бухал Парис”.

Гражданите (всъщност повечето са селяни) са обяснили, че гласуват доверие на НАСА, защото е успяла да намери вода на Марс, а кметовете и централната власт в София не са могли да направят същото в техния регион.

„Толкова години не можаха един тръбопровод да направят. Освен това, ток имаме само когато не вали и не духа силен вятър” – заявиха жители на няколко родопски села.

НАСА изпраща хора на Луната и в скоро време на Марс, а мен за 35 години стаж ме изпратиха само веднъж в Хисаря” – ядоса се отруден мъж, но бе сръчкан в ребрата от приятелите си, които му подшушнаха да не смесва ангажиментите на общината със социалната политика на завода, в който са работили.

Същевременно няколко чуждестранни медии отказаха да изпратят свои кореспонденти в София за изборите на 25 октомври, тъй като са видели снимки на изгнилия паметник и на продължаващите цяло лято ремонти пред НДК.

„Сигурността на нашите репортери е от първостепенно значение, затова няма да изпращаме екипи в София” – споделят от световните агенции.

 

Vasko Bog

Всички факти и личности в този текст имат само косвена връзка с реалността. Текстът е резултат на авторовата фантазия и въображение. Целта му е да забавлява и да гледа с усмивка към актуалните събития от деня.

Последни

Реклама