Допускат националите ни извънредно в Детска Евровизия

Променят регламента, защото това е единственият шанс за футболистите да участват на голям форум

Реклама

Организаторите на „Детска Евровизия 2015 – национална селекция” променят регламента, научи „Дуплекс”. Решението е взето след загубата от Норвегия с 0:1 и цели да утеши футболистите, като им даде още един шанс за участие на европейски форум.

Изискванията към футболистите са следните:
- да не хвърлят салфетки по време на изпълненията си
- да не имитират танца на Боби Михайлов от онова видео, дето изтече в интернет, защото е много дразнещо. Особено движението с ръцете
- да не събличат Николай Петев, защото шоуто се гледа от семейна аудитория
- да научат текста на българския химн, защото това ще е първият кръг в тяхното извънредно участие
- да не плюят по сцената и да не бършат потта от челото с лакти, защото фон дьо тенът ще се размаже

Във връзка с включването на футболистите в „Детска Евровизия 2015” се правят следните промени в спортно-технически-телевизионен план:
1. Отборът няма да пътува до Италия за мача на 6 септември. На този ден честваме Съединението и е по-добре да загубим служебно с 3:0, отколкото с нещо по-кошмарно.
2. На 6 септември вечерта телевизорът ще излъчи първия кръг, в който националите пеят химна акапелно. Зрителите ще изберат с гласуване шестимата най-добри.
3. На 7 септември се излъчва втори кръг с изпълнения на песен по избор. Зрителите избират тримата най-добри, които отиват на финала на 8 септември.

 


Vasko Bog

Всички факти и личности в този текст имат само косвена връзка с реалността. Текстът е резултат на авторовата фантазия и въображение. Целта му е да забавлява и да гледа с усмивка към актуалните събития от деня.

 

Последни

Реклама