Lafka ще предлага флакончета с капки пот на Роби Уилямс

Бойко Борисов ще пререже лентата на Spirit of Burgas

Реклама

Вчера вестник „Стандарт” обяви, че на Голяма Богородица (15 август) ще се разпространява с флакончета, в които има вода от Свещения кладенец в Плиска. Безплатната животворна вода ще е налична само и единствено в обектите на търговска верига Lafka. Уникалният подарък се осъществява със съдействието на директора на НИМ проф. Божидар Димитров.

Тази чудесна идея бе посрещната радушно от бизнеса и още утре (събота) в Lafka ще се появят мускалчета с капки пот на певеца Роби Уилямс, който тази вечер излиза на сцената на Spirit of Burgas. Засега няма информация за цената на уникалния артикул. В интернет се появиха спекулации, че е възможно богата компания да плати целия масраф с рекламна цел и по този начин флаконите да бъдат безплатни, ако се закупят с пакет цигари или книжка със судоку.

Злите езици твърдят, че флаконът всъщност ще съдържа бленд от потта на Роби и проф. Божидар Димитров, като идеята е да се покаже, че животът не е само песни и забава, а и много труд, в случая – копаене на археологически обекти под жаркото слънце.

Радостната новина е, че Бойко Борисов се е завърнал от Египет, където откри втория Суецки канал, и ще има време да стигне до Черноморието, за да пререже лентата на Spirit of Burgas.

 

Vasko Bog

Всички факти и личности в този текст имат само косвена връзка с реалността. Текстът е резултат на авторовата фантазия и въображение. Целта му е да забавлява и да гледа с усмивка към актуалните събития от деня.

 

Последни

Реклама