„Лудогорец“ е пред подпис с Бербатов

В момента футболистът е на летище Варна, не вдига телефона си и държи в шах няколко елитни отбора в Европа

Реклама

Сагата около намирането на нов клуб за Бербатов е на път да приключи. Футболистът и „Лудогорец“ обявиха, че са постигнали споразумение и се очаква Бербатов да пристигне с държавен хеликоптер в Разград за медицински прегледи. Привличането на класния футболист става само няколко дни след драматичното отпадане на „Лудогорец” в ранна фаза на Шампионската лига от отбор, който пътува в чужбина с автобус! Предполага се, че г-н Домусчиев е склонил да вземе толкова скъп играч, за да стабилизира отбора.

Пред избрани, патриотични медии г-н Домусчиев заяви: „За мен не е проблем да посрещна финансовите изисквания на футболист от такава класа. Както знаете, треньор при нас не е кой да е, а човек, който два пъти е обядвал с Жозе Моуриньо и три пъти е говорил с него по телефона. Освен това Бербатов е възпитан и кротък човек. Не драска с монети по исторически забележителности, а си рисува тихо вкъщи и не създава проблеми.”

Според футболни анализатори Бербатов е добра сделка, защото е комплексен играч. Еднакво полезен както на терена, така и на пейката. Когато иска да му подадат топката, той ръкомаха отривисто и по този начин прави вятър, което е особено ефективно в страни с топъл климат.

Единственото, което в момента притеснява боса на „Лудогорец” е, че Бербатов му се е обадил за последно от летище Варна, след което телефонът му замлъкнал.
„Дано Митко не постъпи като с италианците преди три години. Да отлети в някоя друга посока, например Азърбайджан или Молдова, и да подпише с друг елитен тим, примерно „Милсами“ – сподели г-н Домусчиев. Футболният инвеститор обеща, ако Бербатов вкара пет гола до Нова година, да кръсти трибуна на негово име, както и автобусна линия в Разград.

”Дуплекс” успя да се свърже с Димитър Бербатов по специалната дуплексна линия в редакцията и установи, че той е на почивка. Неговите бъдещи творчески, пардон, футболни планове все още са неясни.


Vasko Bog

Всички факти и личности в този текст имат само косвена връзка с реалността. Текстът е резултат на авторовата фантазия и въображение. Целта му е да забавлява и да гледа с усмивка към актуалните събития от деня.

Последни

Реклама