НАСА откри държава, двойник на България

Голямата разлика е, че там има условия за живот!

Реклама

Мисията на космическия телескоп "Кеплер" потвърди, че е открила държава, подобна на България. Освен това, на екзодържавата, за разлика от нашата България, има чудесни условия за живот!

Новооткритата държава е наречена Bulgaria-681better. Тя е с четворно по-голяма площ и е на три морета. Намира се на 45 комунистически години от Земята в съзвездието „Дуплекс”.

Температурата на България 2.0 (това беше работното име на проекта до днес) е близка до тази на България, но там има 5 сезона – пролет, лято, есен, зима и „баси гадното време”.

Според учените на новооткритата държава има истински условия за живот на хора, а не само за фотосинтеза. Първите данни не показват наличие на електромагнитни вълни, т.е. нашите далечни братовчеди живеят щастливо без сутрешна телевизия и джиесеми.

Според ръководетеля на научните програми на НАСА Джон Грънсфелд, на Bulgaria-681better има достатъчно кислород, азот и вода, за да може развилата се там цивилизация да е открила лютеницата. Същевременно там няма завист, предателство и мързел, което е революционно и е било посрещнато с овации от целия екип в контролната зала в Хюстън.

По думите му страхотното откритие е потвърдено от телескопите "Хърбел" и „Щърбел”, както и от историка Божидар Димитров. Първият човек, подал заявка за пътуване до новата държава, е с име Домусчиев. Той е споделил пред НАСА, че иска да инвестира във футбола на новооткритата държава.

 

Vasko Bog

 

Всички факти и личности в този текст имат само косвена връзка с реалността. Текстът е резултат на авторовата фантазия и въображение. Целта му е да забавлява и да гледа с усмивка към актуалните събития от деня.

Последни

Реклама