Uber забрани България

Държавата трябва да прекрати дейност до отстраняване на нередностите

Реклама

На свое заседание днес Управителният съвет на Uber забрани на България да съществува като държава за споделено живуркане, където половината граждани само имитират труд и не плащат данъци.

Според документа България трябва да спре да работи, докато не отговори на изискванията на Европа за хигиена (баня поне веднъж на два дни), естетика (мъжете без маникюр на малкото пръстче и без анцуг по улиците и на работа) и безопасност (колите да са минавали технически преглед и гумите да не са 10-годишни).

Uber е сезирал КЗК (Комисията за защита на космополитността) – регулаторният орган, който се грижи някои държави да не изостават от цивилизования свят с повече от 15 години. Според подадената жалба България извършва нелоялна конкуренция в сектора „Нелепост” на Северна Корея, Беларус и Куба, мимикрирайки като уж нормална държава в ЕС.


Vasko Bog

Всички факти и личности в този текст имат само косвена връзка с реалността. Текстът е резултат на авторовата фантазия и въображение. Целта му е да забавлява и да гледа с усмивка към актуалните събития от деня.

 

Последни

Реклама