.

Харисън Форд ще участва в пети филм за Индиана Джоунс

Режисьор отново ще е Стивън Спилбърг

Харисън Форд ще участва в пети филм за Индиана Джоунс, режисиран от Стивън Спилбърг. Проектът все още няма официално заглавие, но премиерата вече е насрочена за 19 юли 2019 г.

От Disney съобщават, че продуценти отново ще бъдат Катлийн Кенеди и Франк Маршал. Не се споменава нищо за Джордж Лукас, който бе сценарист на първите четири филма. Disney, която закупи Lucasfilm, го игнорира при заснемането на последния епизод от „Междузвездни войни”, така че е много вероятно той да не участва и в този проект.

От съобщението липсва и името на Шиа Лабьоф, който в последния филм бе в ролята на сина на археолога. "Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп" (2008) бе посрещнат хладно от публиката и вероятно продуцентите ще се опитат новият епизод да е максимално дистанциран от него.

Първият филм за Индиана Джоунс излезе през 1981 г. – "Похитителите на изчезналия кивот". Той взе четири награди „Оскар” за сценография, звук, монтаж и визуални ефекти. През 1984 и 1989 г. последваха успешните продължения „Индиана Джоунс и храмът на обречените“ („Оскар” за визуални ефекти) и „Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход“ („Оскар” за звукови ефекти).

Социалните мрежи реагираха на новината с много закачки относно възрастта на Харисън Форд. Когато петият филм от поредицата излезе на екран на 19 юли 2019 г., актьорът тъкмо ще е навършил 77 години (роден е на 13 юли 1942 г.). Затова някои предлагат филмът да се казва "Индиана Джоунс и следобедната дрямка", "Индиана Джоунс и кристалната протеза", "Индиана Джоунс и храмът на изпускането на урина", "Индиана Джоунс и ченетата на съдбата" и др.п.

 

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта