Излезе новият албум на Риана – Аnti

В продължение на една седмица ще може да се слуша само в стрийминг платформата на Джей Зи – Tidal

Реклама

Осмият албум на Риана вече е факт. Аnti се очакваше с голям интерес, защото предишният проект на певицата, Unapologetic, излезе през 2012 г. От 2009 г. до 2012-а звездата всяка година издаваше по един албум, винаги през ноември – Rated R, Loud, Talk That Talk и Unapologetic. Предполага се, че този път премиерата не е била през ноември, за да не остане Аnti в сянката на феноменалния успех на „25” на Адел.

Дори да нямате регистрация в стрийминг платформата Tidal, можете да чуете по 30 секунди от всяка песен в новия албум на този адрес.

Ако искате да чуете 13-те парчета в цялост, можете да се възползвате от 30-дневния безплатен период, който новите абонати получават.

Потребителите с мобилни устройства на Samsung могат да посетят сайта https://antidiary.com/#/fallback и да се възползват от екстрите, които 25-милионният договор между певицата и технологичния гигант им осигурява.

На 26 февруари в Сан Диего Риана започва турне за промотиране на новия си албум. То включва 70 концерта в Северна Америка и Европа.