Летен лаптопаджийски лагер в Родопите от 18 юли до 21 август 2016

Чудесна възможност за работа и почивка на хладно, сред природата

Реклама

Летният лаптопаджийски лагер в Чепеларе и връх Мечи чал се провежда за втора поредна година. Той дава възможност на лаптопаджиите (хора, които могат да свършат своята работа дистанционно чрез лаптоп и интернет) да работят на чист въздух и да прекарат свободното си време в приятна компания.

Новото тази година е удълженият период на лагера – 5 седмици вместо 3, както и възможността да се включат едновременно 100 човека (миналата година местата са били 40). Не е задължително да се участва през целия период. Човек може да се възползва от тридневен или седемдневен пакет.

Цената на ден е около 30 лв. за офис и настаняване, като зависи от това дали ще изберете къмпинг, апартамент, семеен хотел или 4-звезден хотел. Повече детайли ще откриете в сайта на събитието

Полина Стоянова, един от организаторите, сподели пред btv.bg, че миналата година средната възраст на участниците е била около 30 години, с лек превес на мъжете над жените. Лагерът е подходящ не само за хора от IT индустрията и други мобилни професионалисти, но и за „по-самотни” професии като преводач например, защото дава много възможности за социални контакти в почивките.

В програмата са предвидени “сутрешен рестарт” (разходки с панорамна гледка над Чепеларе), волейбол, баскетбол или тенис след работа, арт и кулинарни работилници, масаж в офиса и други изненади.

Не е за пренебрегване и богатият календар със събития в Родопите през лятото:
- Събор Рожен - Роженски поляни - 15 - 17 юли
- Чепеларски търкала 80 км - Чепеларе - 21 - 24 юли
- Перелик Еко Джаз Фест - връх Перелик - 30 юли
- Събор Гела - с. Гела - 6 - 7 август
- Маратон Орехово Ултра 50 км - с. Орехово - 20 август
- Electric Orpheus Festival - Tриград - 12 август
- Smol Lake Fest - Смолян - 18 aвгуст
- Персенк Ултра 160 км - Асеновград - 19 август
- Музикален сбор "Картола" - Смолян - 28 август

Facebook страницата на лаптопаджийския лагер е на този адрес.