Нова Година – с нов INTERSOLAR!

Richie Hawtin, Tale of Us и The Martinez Brothers идват в София за първото издание

Реклама

YALTA CLUB тази година си взима почивка от традиционния Solar Christmas за старта на ново събитие – INTERSOLAR. В навечерието на Нова година хиляди фенове на електронната музика ще станат част от уникалното преживяване в зала “Арена Армеец”, благодарение на топ селекция от диджеи - Richie Hawtin, Tale of Us, The Martinez Brothers и Liubo Ursiny!

Ричи Хоутин, Снимка: Фейсбук

Основен акцент в програмата естествено е легендарният Richie Hawtin, който стартира 2016-а, като обяви партньорството си с дизайнера Анди Ригби Джоунс (Allen & Heath) по ново поколение диджей миксери PLAYdifferently, които ще разширят креативността на съвременните електронни музикални артисти, като ги предизвиква да излязат от зоната им на комфорт. Всички диджеи ще свирят с този бранд миксери по време на вечерта.

В това число влиза и берлинското дуо Tale of Us – родени с талант за продукции и парти гигове, а най-голямата изненада е анонса на дуото The Martinez Brothers. Резидентите на DC-10 в Ибиса са едни от най-търсените диджеи по света, а гостуването им в новогодишната нощ ще бъде дебютно за България.

Вечерта ще открие LIUBO URSINY – създател на концепцията TAKEOVER  и основен двигател зад букинга на YALTA CLUB през последните години. Билетите за INTERSOLAR 2016 са в продажба от 1 ноември в мрежата на Eventim, OMV, THE MALL и YALTA CLUB на цени от 50 лв за стандартни билети и 100 лв за ВИП билети.