Пускат 1000 допълнителни билети за концерта на Йоргос Даларас

Цената им е 40 лева

Реклама

Точно седмица преди гостуването на мегазвездата на гръцката музика Йоргос Даларас, заради големия интерес организаторите от фондация „Солей“ пускат допълнителни 1000 билета от ценова категория 40 лева, които вече са в продажба в мрежата на Eventim в цялата страна.

Почитателите на популярния изпълнител имат последен шанс да закупят пас за дългоочакваното шоу, за което вече започна трескава подготовка на стадион „Арена Созопол“ по изграждане на сцената. Специални монтирани екрани и много светлинни ефекти ще допълват изживяването на всички присъстващи. 

Едно от условията, които Даларас постави пред организаторите и държи много, е концертът да бъде изцяло еко. Навсякъде зад сцената, както и преди нея, ще бъдат поставени контейнери за разделно събиране на отпадъци.

Също така ще му бъдат предоставени много плодове, типични за летния сезон. Голямата изненада, която ще го очаква, е лично кметът на Созопол да посрещне Йоргос Даларас със специално подготвена типична българска баница. Какво е подготвил от своя страна гръцкият изпълнител за българските си фенове, можете да видите лично на градския стадион в Созопол. 

Йоргос Даларас пристига у нас, придружен от минимум 20 човека екип, които също ще посетят родината ни за първи път. Билети за концерта могат да бъдат закупени в  мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн ТУК.

Концертът на Йоргос Даларас е на 5 август от 20:30 ч. на стадион „Арена Созопол“.