Q&A: Никол Мудабер

Интервю с чаровна и талантлива Никол за партито и на SOLAR SUMMER

Реклама

Чаровна и талантлива зад пулта, Никол отдавна успя да спечели сърцата на феновете в Ибиса, където летвата е традиционно висока, така че можете да очаквате много от гостуването на Мудабер у нас, където ще тресе със сет Cacao Beach на Слънчев бряг като част от фестивала SOLAR SUMMER. Запазете си дата 1 август за парти, а ние си говорим днес с нея за това какво да очакваме от гига й. Целите сме в слух!

 

Здравей, Никол! Чакаме те след няколко дни за партито на фестивала SOLAR SUMMER тази година. Какво да очакват феновете от сета ти?

Истинско музикално пътешествие, което показва любовта ми към саунда от цялата сфера на електронната музика. Тя определено ще бъде дъби, ударна, хипнотична, еуфорична и секси.

Какво те инспирира първоначално да станеш DJ?

Всичко започна, когато отидох в един клуб в Ню Йорк и цялото преживяване там наистина отвори очите на артиста в мен...

Какво е най-силното ти вдъхновение днес?

Хората са най-голямото вдъхновение – както феновете, така и колегите ми. Освен това и музиката, която пускам напоследък. Наистина невероятна музика! Тази комбинация от музиката и хората наистина е от ключово значение за мен.

Кажи ми за най-откаченото преживяване, което си имала като диджей?

Бях на фестивала Coachella в Щатите, заедно с един куп мои приятели от Лос Анджелис, които бяха взели Иън Самърхолдър с тях. Правихме си снимки и прекарахме целия фестивал заедно, посещавайки различните музикални сцени, но аз не осъзнах кой всъщност е Иън, докато три седмици по-късно той не препубликува наше селфи. Оказа се, че е много известен актьор!!! Той е човекът зад "Дневниците на вампира" и "Изгубени", между другото... а аз бях толкова разстроена, че не знаех кой е по-рано, защото той е убийствено красив!!!

Откъде намираш свежи тракове за участията си?

Получавам много промота. Опитвам се, доколкото е възможно, да мина през всяко едно от тях. После, в допълнение към това, търся и в интернет за нова и интересна музика.

Какво правиш, за да си винаги тонизирана по време на сетовете си?

Ключов елемент за мен е да не пия алкохол преди и по време на моите изпълнения. В допълнение към това се храня и да спя преди шоуто. И взимам тонове витамини.

Как смяташ, че ще изглежда електронната музика през 2050 година?

Надявам се, че тя все още ще бъде наоколо...

Би ли ни препоръчала нови диджей, които да слушаме и чиято кариера да следим?

Основно всички хора, които издават сингли за лейбъла MOOD Records. Освен това и един човек, наречен Francisco Allendes, който е направо огън.

А песен от тази година, която всеки трябва да чуе?

Моят трак със Skin (Skunk Anansie), наречен ‘Someone Like You’. Оглеждайте се за него през октомври тази година. Ще бъде издаден от лейбъла Drumcode.