Русото изкушение BLOND:ISH се завръща

Женското дуо с невероятен усет към хаус музиката идва по покана на YALTA CLUB на 25 октомври

Реклама

Тази събота атрактивното женско дуо BLOND:ISH пристига в България по покана на YALTA CLUB.

 

На 25 октомври Anastascia и Vivie-Ann ще обсебят с магнетичното си присъствие и музика ROOM 1 на столичния клуб. С особения си афинитет и лични симпатии към България, момичетата признават, че нямат търпение да се завърнат, за да споделят творческия заряд, който са събрали от последната си визита.

 

Всичко започва когато Anastascia и Vivie-Ann работят като промоутърки и DJ на парти в Монреал, наречено BLOND:ISH през 2007 година. Любовта им към хаус музиката ги свързва и те решават да следват мечтите си и да започнат работа заедно. През 2008 година BLOND:ISH печелят World Air Guitar Championship в Montreal и това дава кик- старт на кариерата им. През 2010 година дуото напуска Канада и се отправя към Лондон, където атмосферата неминуемо води до нови контакти и възможности. Малко след пристигането си те се присъединяват към семейството на звукозаписната компания Kompakt.


През последните четири години талантливите момичета обикалят света и развиват хипи стила си, записвайки ремикси на имена като Depeche Mode. Русото супер успешно дуо продължава да разгръща стила си по време на вдъхновяващи пътувания, които допринасят за позитивното им звучене.

 

BLOND:ISH очаква всички тази събота, 25 октомври, в ROOM 1 на YALTA CLUB. Билетите са на цена от 20 и 25 л. могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM.BG и YALTA CLUB.

Тагове: BLOND:ISH yalta club