Седмица на танца на Voyo.bg

Платформата за онлайн видео съдържание на bTV Media Group представя осем заглавия

Реклама

Платформата за онлайн видео съдържание на bTV Media Group представя осем заглавия, посветени и вдъхновени от съвременното танцово изкуство. Лентите, създадени през последните седем години, са достъпни онлайн за всички абонати на Voyo.bg

Вдъхновен от класическата история за Ромео и Жулиета и хитовите филми „Запази последния танц“ и „В ритъма на танца“, „Действай“ разказва за двойка танцьори от Ню Йорк Сити, които се оказват в центъра на яростното съперничество между своите братя.  „Ритъмът на греха“ ни прехвърля в лъскавия Лас Вегас и мечтите на уличния танцьор от Маями Шон Аса (Райън Газман) за слава и богатство.

Любов и танци“ разказва друга вълнуваща история – за отегчената от живота учителка Джесика Донован, която среща шампиона по суинг на Западното крайбрежие Джейк Мичъл. Двамата, въпреки настоящите си връзки, преодоляват всички пречки по пътя към световната титла по суинг и… любовта. 

В Step Up: Революция действието се развива в Маями, а сюжетът разказва за младата Емили - дъщеря на богат бизнесмен, чиято мечта е да стане професионална танцьорка.

Има още две затрогващи истории. „Девет“ проследява живота на световноизвестен режисьор Гуидо Контини (Даниъл Дей-Луис), изпаднал в творческа и лична криза, а „Лейла“ е за красавица от арабски произход, която се влюбва в богаташа Габриел. 

Voyo.bg предлага на своите зрители и двете части на вече култовата лента „Улични танци“, където звезди от цял свят демонстрират красотата и заряда на латино и хип хоп танците.