Спечели билет за спектакъла „Животно” на ONE DANCE WEEK в Пловдив

Компания DANIEL ABREU ще открие тазгодишното издание на ONE DANCE WEEK

Реклама

Компания DANIEL ABREU, носител на Националната награда за танц на Испания за 2014 г., ще открие тазгодишното, осмо поред, издание на международния фестивал за съвременен танц и пърформанс ONE DANCE WEEK. На 17 октомври в залата на пловдивския Дом на културата “Борис Христов” (ул. „Гладстон“ 15) испанците ще представят спектакъла ЖИВОТНО, който ще покани зрителите да се впуснат във фантазно пътешествие из лабиринтите на потребностите, желанията, копнежите и подсъзнателните инстинкти.

Петима от вас, отговорили правилно на въпроса в анкетата, ще спечелят двойни билети за постановката „Животно”. Отговорете, гласувайте и спечелете!

На каква национална награда е носител компанията DANIEL ABREU?

В играта с анкетата могат да участват само регистрирани потребители. Ако все още нямате регистрация на сайта ни, може да го направите ТУК

Спектаклите от тазгодишната селекция на фестивала изследват и представят вълненията и преживяванията на всеки човек – от емоционалния вътрешен свят до социалните проблеми, с които се сблъсква всеки ден. "Животно" е хореографска творба, която ни потапя в енигматична атмосфера от натрупващи се една върху друга картини и сцени на физически и емоционални реакции и екстремни ситуации, в които се активира инстинктът.