Трима от най-добрите диджеи идват за хелоуинско парти в София

Paco Osuna, Solardo, Fabio Florido и Liubo Ursiny гостуват на 31 октомври в спортната зала „София“, в Борисовата градина

Реклама

Спортната зала „София“ в Борисовата градина ще домакин на 31 октомври на хелоуинско парти на Yalta Club, което от три години насам се организира на различна локация.

Концепция на Halloween 2017 е с тема Haunted House, а събитието ще посрещне хилядите гости в гора, пълна с неочаквани изненади. Компромиси с музиката няма да бъдат направени – зад пулта ще бъдат Paco Osuna, Solardo, Fabio Florido и Liubo Ursiny.

Paco Osuna, който последно участва на Solar Easter 2016, се завръща в България за най-мащабното парти на Yalta Club. През 2017 г. Osuna отново беше резидент на партитата Music On (Marco Carola). Освен това,  испанецът не е спирал да се фокусира върху основния си проект –  платформата Mindshake.

Наред с тъмните дълбоки звуци на Paco Osuna, на сцената ще се изяви и дуото от Манчестър – Solardo. Марк Ричардс и Джеймс Елиът,  които бяха наградени за пробив на 2016 г. от DJ Mag, са едни от най-актуалните звезди на световната електронна сцена. Редица релийзи за лейбъли като Viva, MTA и  Elrow им помагат да стигнат до номер 1 в класацията на Beatport за Tribesmen от Hot Creations, а гръмотевичните им релийзи за Toolroom Records и Green Velvet`s Relief Records бяха широко признати.

Третият звезден гост на Halloween 2017 е Fabio Florido, един от резидентите на легендарните партита Enter на Richie Hawtin. Освен подкрепата на легендарния Hawtin, Florido може да се похвали и с одобрението на артисти като Dubfire, Luigi Madonna, Subfactral, Markantonio и Sasha Carassi. Специфичното му техно го води до фестивали като Awakenings, Sonus и Tomorrowland и в клубове като Barraca (Испания) и Cacao Beach в Слънчев бряг, където беше последното участие на италианския диджей по време на Solar Summer 2017.

Вечерта на 31 октомври ще открие дългогодишния резидент на Yalta Club – Liubo Ursiny.

Освен звездния подбор на артисти, Yalta Club отново ще ни предостави пълното Halloween преживяване, като обещава на феновете си визуализации, ефекти, саунд и светлинно шоу от най-високо ниво.

Събитието е забранено за лица под 18 години, припомнят организаторите.