Запиши си час за преглед и постави ново начало за своето здраве

KPlus Ви кани на 8 ноември в 10:00 ч., на представянето на турската болница Ethica and Estethica в Хотел Балкан

Реклама

KPlus ви кани на 8 ноември в 10 ч., на представянето на турската болница Ethica and Estethica в Хотел Балкан (бившият Шератон). Ще ви представят една от най-успешните болници в Турция, лекари, доказали се в областите, които работят, както и нови иновативни методики на лечение.

В 13 часа ще започнат безплатните консултации, които ще бъдат само с предварително записване. До 7 ноември може да записвате часове, както онлайн на www.kplus.bg, така и на телефон 0879 977 401. Таксата за резервиране на час е 5 лева.

Имате възможност да направите своя преглед при гости лекари от турската болница Ethica and Estethica – направете своята голяма крачка към решаването на проблема със здравето. Лекарите, които ще дойдат специално за прегледите са в четири направления очни болести, нервохирургия, естетични процедури и проблеми с оплешивяването.

Частната собственост Етика Хилт Груп e основана през 2007 г. с отварянето на частна болница Етика Инджирли. След това последва отварянето на медицински център Естетика Бакъркьой през 2008 г., медицински център Естетика Атешехир през 2010 г., накрая водещи към отварянето на болница Естетика Левент през 2011 г., служещи на пациенти в съответствие с визията, която са установили. Техният съществуващ проект за главна болница с капацитет от 155 легла в Кизилтопрак е предвиден да бъде завършен през 2015 г. Във връзка с проект за социална отговорност започнат от Фондацията на Мурат Акдоган за Образование Здраве, Култура и Социална солидарност; всички доходи от болниците и медицински центрове се използват за да се осигурят възможности за заетост на деца под опеката на Агенцията за защита на децата.

Като Етика Хилт Груп се предлагат услуги на пациенти на 9 различни езика (български, английски, немски, арабски, руски, испански, шведски, холандски). Използват се нови и висококачествени технологии във всички клиники, медицински центрове и болници; работят с експертни доктори и по този начин печелят доверието на пациентите от чужбина. Като Етика Хилт Груп, те също искат да изпращат техните пациенти щастливи в техните страни.

KPLUS Consult  и Medical Karaci Tours са организатори на прегледите и са официален представител на клиниките Ethica and Estethica. Фирмата предлага естетическа хирургия на най-високо ниво на достъпни цени, без да отстъпва от качеството.

Как да си запишете час? За записване на час е нужно да се свържете с Medical Karaci Tours на телефон: 0879 97 74 02 и на e-mail: [email protected]. Нужни са вашите три имена, години, телефон за връзка, e-mail. Необходимо е такса за записване на час в размер на 5 лв.
                      

Часовете за преглед и консултация са ограничен брой!