Реклама

Преподавателката по английска литература Маги Уебър случайно вижда съпруга си - адвокатът Том Уебър, да целувка Бриджит. Когато тя се изправя срещу Том, той й казва, че е влюбен в друга, след 25 години щастлив брак и дъщеря Даян, която учи в колеж. След като Маги научава от приятел, че многобройните извънбрачни приключения на Том са широко известни, тя се връща за лятна почивка в Литъл Беар Лейк, където е прекарала най-щастливото си лято, докато е била на 18 години.

Там, преди толкова много време, тя среща първата си любов, Патрик Флеминг - красив и романтичен мъж, когото оставя, за да се върне при болния си, овдовял баща. След като научава, че Патрик се е оженил на следващата година и е починал преди много време, Маги решава да вземе едногодишен отпуск и банков кредит за закупуване и отваряне на стария танцувален салон край езерото.

Там тя среща красивия и млад син на Патрик - Джон Кийтс Флеминг, който е сгоден за Ейми и работи като дърворезбар. Той е ръководител на проекта по възстановяване на танцовия салон. Маги се старае да стои настрана от Джон, защото той напомня твърде много на баща си. Но двамата неминуемо се сближават. След като Джон отказва да се премести в Чикаго с Ейми, нещата се променят...