Реклама

Пипа Лий е жена в разцвета на живота си. Щастливо омъжена, майка на две пораснали деца, щедра домакиня и прекрасна готвачка. Бракът й с легендарния писател Хърб Лий, който е с тридесет години по-възрастен от нея, е основан на партньорство и продължава безмълвно към последната фаза от неговия живот. 

Когато Хърб навършва 80 години, те разпродават луксозните си апартаменти в Ню Йорк и вилата в Кънектикът и се преместват да живеят в идилично пенсионно селище, където да прекарват времето си в пълно спокойстие. 

Вътрешно, Пипа не е щастлива, дълбоко в подсъзнанието и се събуждат стари спомени и мисли. Младостта й е била доста различна, размирни времена, с опит в наркотиците и еротичните експерименти, пристрастена към амфетамини майка и самоубийството на бившата съпруга на Хърб пред очите й. Сега тя трябва да се изясни със самата себе си. Но там, в идиличния пенсионерски рай, старите грехове стават все по-атрактивни. 

Започва да пуши, среща добре изглеждащ мъж и желанията й надделяват. Но за да стигне до дъното на собствената си душевност, тя трябва да се срещне с миналото си, а не да го избягва.