Когато нелепата смърт е смешна

Вижте няколко истории, които биха били трагични, ако не бяха толкова безумни

Реклама

Наистина не е хубаво да се надсмиваме на чуждото страдание, защото може да се случи на всеки и пр...Само че понякога хората не просто са виновни за това, което им се случва. Понякога те просто си го простят.

 

Абсолютно буквално и толкова категорично, че евентуалното съжаление се предава пред избухването в смях, когато чуете как тези хора са приключили земния си път.

Историите, които ще прочетете по-долу са еманацията на черния хумор и не се препоръчват на хора, които имат чувствителни души и нежен морал.

Преди да бъде намушкан, мъж пита нападателя си : "Какво ще направиш, а? Ще ме намушкаш ли?"

Това се появява в американските печатни и телевизионни медии в източен Спокейн направо като заглавие. Вероятно заради иронията в цялата ситуация. Един от двамата е подценил много сериозно другия. Или се е надценил. И това не е бил човека с ножа. Това е било все едно жертвата да беше попитал счетоводителя си дали ще му направи данъчната декларация. Да, сега ли я искаш?

 

следващото е наистина доста брутално


Мъжът, който влиза с кола в църквата и пребива до смърт пастора с електрическа китара


В това няма нищо смешно, наистина. Необяснимо агресивен и абсолютно неочакавн стихиен акт, който завършва с нелепа смърт. Но нека просто прожектираме следната картина: в тихия неделен следобед пасторът Х проповядва на миряните си за кроткия Исус, който е дошъл да се пожертва за благото на човечеството, но е бил убит варварски и...в този момент една кола отнася стената на църквата. Преди свещеникът да успее да реагира, от колата изскача някакъв, който го напада с електрическа китара и го праща размазан в Рая за броени минути.

Това е ужасно нелепо за всеки, освен за тези, които мечтаят да си имат ИСТИНСКА дед метъл група. Нищо чудно това да е било ритуално убийство в чест на Варг Викеренс от Mayhem. Иначе няма обяснение защо убиецът е бил толкова ядосан на свещеника.

Мъж отмъщава на изнасилвача на сина си

Без коментар. Нека не оставяме въображението си да се развихри и забравим за тази история.

Рапър туитва "YOLO" и веднага след това умира в амтомобилна катастрофа

Прохождащият 21-годишен рапър Ървин Маккинес е написал в туитъра си "YOLO" (You Only Live Onces), докато е шофирал пиян с огромна скорост. В същия момент той и четиримата му спътници са премазани в жестока катастрофа.

Популярният хештаг "YOLO" най-често се появява на материали, които изобразяват крайната глупост, на която е способен един млад човек, докато се чувства безсмъртен.

Специално за такива пияни ентусиасти трябва да има и анти YOLO хештаг, който гласи YODO (You Only Die Once).

Тийнейджър, който се опитвал да си вземе падналата шапка, бил обезглавен от влакче на ужастите с лика на Батман

Това се е случило в увеселителиня парк Six Flags Over Georgia. И е нелепо, защото момчето е прескочило ограничителните огради и е навлязъл в забранената зона, за да си вземе шапката.

Навсякъде е пишело да не влиза там, но човекът си е искал шапката. Само това е чакало влакчето-Батман , което е направило с хлапето това, което Батман би искал да направи на Жокера още в началото на първия филм с Майкъл Кийтън.