Да помогнем на 27-годишния Николай

Младият мъж страда от тежка форма на рак на дебелото черво

Реклама

Николай Владимиров Иванов от Асеновград е само на 27 години. През 2011 година на Ники е поставена диагнозата "Тежка форма рак на дебелото черво".

След направени две операции в България, диагнозите не са много оптимистични и лекарите препоръчват лечение в чужбина в много кратки срокове, съобразени с бързото развитие на болестта.

През септември 2012-а Ники заминава да се лекува в клиниката на Университета Наварра, Памплона, Испания. Веднага след пристигането му се назначават 6 курса химиотерапия, след които се налага оперативна намеса. Четири месеца по-късно се получава усложнение и се назначават още 7 курса химиотерапия и отново се налага оперативна намеса. Лечението продължава и сега.  

Цената на лечението до този момент е  140 хил. евро, като Ники и неговото семейство са изплатили 63 000 хил.евро. Останалата сума е непосилна за близките на младия мъж, които разчитат изцяло на помощта на дарители.

Ако искате и можете да помогнете на Николай, можете да го направите с дарение със SMS с текст на латиница DMS NIKOLAY на номер 17 777.

Средства се набират и в Обединена Българска Банка по следната дарителска сметка:
Титуляр: Николай Владимиров Иванов –
BIC UBBS
BGSF № BG56UBBS80021088498330