Да помогнем на Ани да проходи, за да се грижи за двете си момиченца

Тя претърпява тежка катастрофа, когато е бременна едва в 4-ия месец, но дечицата оцеляват

Реклама

Младата майка Ани Карагерова се нуждае от помощ. Когато е бременна в 4-ия месец с двете си момичета, тя претърпява тежка катастрофа - кола удря автомобила, в който се вози Ани на път за Сухиндол, където  бъдещата майка и съпругът й Стефан трябвало да гостуват на родителите на Ани.

Ударът е силен и Ани е с тежки наранявания, които я парализират. Въпреки тежкото си състояние, тя износва децата си. Лекарите са били на мнение, че децата може би няма да оцелеят или ще се родят с проблеми. Докторите предложили на Стефан да жертва неродените си деца, за да спаси съпругата си, защото опасенията им били, че бебетата няма да преживеят тежката операция, на която трябвало да се подложи Ани, за да живее. Стефан обаче решава, че щом Бог е решил да ги запази, те нямат право да им отнемат живота. Днес малките момичета – Рая и Даниела, са на една годинка и са живи и здрави.

Майка им обаче не може да се грижи за тях и това я съсипва. Семейството получава общо 600 лева месечно, които не достигат за основни нужди, какво остава за грижата за две малки деца и болна майка. Недостигът на средства е и причината Ани да не може да се подложи на рехабилитация. Не може да се подложи и на операция в чужбина, която може да й върне радостта от отглеждането на децата, за които винаги е мечтала. Затова семейството на Ани търси подкрепа от всеки, който иска и може да помогне. Младата жена има шанс да се възстанови след операция и лечение в Турция, откъдето семейството е получило оферта за 15 000 евро.

Подробности за Ани и нейната история можете да откриете във Facebook>>>

Можете да дарите на следната сметка в лева:

Банка ДСК
BIC-STSABGSF
IBAN-BG34STSA93000021165072
Титуляр: Антоанета Миткова Карагерова
Сметката е дарителска

Можете да дарите и чрез Pay Pal>>>