Да помогнем на Димитър!

Той страда от рак на езика и се нуждае от спешна операция

Реклама

Димитър Ганчев е треньор по корабомоделен спорт, вдъхновил десетки деца от Пазарджик, който със собствени сили и средства успява да организира Световното първенство по акробатични модели в България, в което взимат участие над 35 страни. Предизвикателствата не плашат самоотвержения Димитър, но животът го изправя пред изпитание, което, за съжаление, не може да преодолее сам.

Димитър страда от карценом на езика и се нуждае от спешна операция, която може да бъде извършена в клиника в Истанбул, но срещу 20 000 евро. Сумата е непосилна за семейството на Димитър и затова той и близките му се обръщат за помощ към всеки, който иска и може да помогне за набирането на средствата.

Ракът на езика (Ca linguae) e заболяване с изключително агресивно развитие и често има бърз фатален изход. Причислява се към злокачествените тумори, които се развиват в устната кухина. Димитър има шанс да пребори коварното заболяване, но не и без помощта на добродетели.

Ако искате и можете да помогнете, можете да го направите на следната сметка (валута и лева):

IBAN: BG61 BUIB 9888 4036 8435 00
BIC: BUIB BGSF
Сибанк, клон Пазарджик, България
Димитър Ганчев

За повече информация за Димитър и начините, по които можете да му помогнете, можете да позвъните на 0878 995 621или да пишете на имейл [email protected].