.

Да помогнем на Калоян Казаков

Калоян Казаков е на 3 години от аутистичния спектър. Родителите му събират пари за процедури с хипербарна оксигенация, елетростимулация, звукова стимулация. На детето са направени 80 процедури с барокамера, 15 процедури звукова стимулация и 20 процедури електростимулация. Семейството е от Шумен, а в града не се правят такива терапии, затова детето пътува за Варна за процедурите. Това е свързано с още разходи за транспорт. Коко има и хранителни непоносимости (глутен, лактоза, яйца и ядки) както и тежки метали (живак). Той е на строга диета и хранителни добавки, които още повече утежняват положението на семейството. Това са непосилни разходи за родителите му. За едногодишна терапия са необходими 20 000 лв.

Дарителска сметка:

Калоян Пейчев Казаков
Банка: ПроКредит Банк
BIC: PRCBBGSF
IBAN: BG89PRCB92301049318117

Paypalhelp_koko@abv.bg

Коментирай

Коментари

публикувай
  • BenPet

    Здравейте, Аз съм доктор Бен Питърсън, заемодател на частни заеми, който дава времеви възможности за заеми. Имате ли някакви финансови затруднения? Нуждае се от заем за консолидиране на дълга, при 2% строителство, кредит за недвижими имоти, рефинансиране, лични, бизнес цели или спешни пари? Вие сте бизнесмен или жени, които мислят за разширяване на вашия бизнес предлагат кредитиране от всякакъв вид. Ако се интересувате, свържете се с нас днес (24hoursloanservices@gmail.com)

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта