.

Да помогнем на Криси да оздравее!

Малката Криси от е на 3 годинки, но е с диагноза тумор на ретината. Сумата, необходима за лечението на детето, е 100 000 лв. Тя е непосилна за родителите й. Още по-непосилно е да бъде събрана до средата на месец януари. Нека не оставяме малката Криси и нейните родители да се борят сами!

Банкова сметка:

Банка: Societe Generale Експресбанк
Номерът е: BG27ТТВВ94001526045125
BIC: ТТВВBG22
Титуляр: Лена Радкова Кирчева (майка на Криси)

Коментирай

Коментари

публикувай
  • Elsi

    Здравейте, моля обърнете внимание, че има проблем със сметката на детето или дайте алтернативна. Електронното банкиране я отхвърля като грешна сметка. Благодаря.

  • goya

    Коя болница ви предложи операция и лечение за 100 хил. лева? Предлагам Ви да направите допитване до най-добрите очни клиники в България: http://www.eyehospital-varna.com/index.php/ceni.html ; http://st-petka-eyeclinic.bg/ceni/ . Цените са доста по-достъпни, а лекарите са наистина отлични. Успех!

  • collins

    Здравейте, искам само да посоча, че сметката не е съвсем коректна - има грешка в буквите - вероятно някоя от тях е заменена с кирилица, а трябва да са на латиница всичките. BG27TTBB94001526045125 - това би трябвало да е коректния формат, пиша с надежда тази грешка да не попречи на желаещите да изпратят пари онлайн защото там не приема формата с кирилица.

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта