Да помогнем на Росица в битката й с рака

Тя отглежда сама 9-годишния си син

Реклама

Здравейте,

Казвам се Росица Салорова. На 39 години съм. Имам син на 9 години, който отглеждам сама. По стечение на обстоятелствата след 10-годишно съвместно съжителство се разделих с бащата на моето дете. Откриха ми рак. Тъй като баща му отказва да се грижи финансово за детето, аз разчитам единствено на работата си. Състоянието ми се влошава с всеки изминал ден. Трудно ходя на работа и все по-трудно се грижа за себе си и сина си.

От четри години получавам кръвоизливи и ходя по лекари, за да разбера на какво се дължи това. При един от поредните кръвоизливи през последната година ми откриха киста с размер около 4 сентиметра, като не можаха да установят от коя страна се намира. Последва друг кръвоизлив, който трая 20 дни. След това получих нов кръвоизлив и бях приета по спешност в болницата в град Дупница, където едвам ме стабилизираха от многото кръвозагуба. Взеха ми за втори път биопсия и от прегледа установиха, че имам разсейки. За съжаление, докато се разкарвах между всичките болнични институции и поставяйки ми всевъзможно различни диагнози се оказа, че вече имам разсейки и че шансът ми за оцеляване е намалял значително! Оттам се обърнах към италиански онколог, който има 95 процента успеваемост при такива операции. Изпратих му изследванията по имейл и той ме увери, че може да я направи и да ме спаси. За да бъде по-евтино ми каза, че операцията може да се извърши в Сърбия, където има екип, с който работи. Сумата, която трябва да се заплати, е 12 000 евро. Докато събера парите той ми назначи лечение, което облекчи болките ми. Тази сума е непосилна за мен. Няма на кого да се опра.Незная какво да кажа на детенцето си. Ужасена съм от мисълта кой ще се грижи за него?

Моля, помогнете ми да оцелея и да живея, за да отгледам детето си и да му се радвам. Помогнете да се сбъднат мечтите на сина ми, че майка му ще е до него, че ще я има. Помогнете ми на прекрасното му личице да грее усмивка. Нека бъде щастлив. Това е най-голямото му желание - мама да бъде жива и здрава и да продължават да бъдат заедно!

ВИЕ СТЕ НАШАТА ПОСЛЕДНА НАДЕЖДА!

С уважение: Една болна майка.

/Росица Салорова/

Можете да помогнете на Росица по следния начин:

Банка: Юробанк България АД
IBAN: BG30BPBI79404026994802
BIC код: BPBIBGSF
Титуляр: Росица Петрова Салорова