Да помогнем на Силвия да оздравее

Реклама

Скъпи приятели, това е Силвия с прекрасното си детенце. Силвето е с диагноза бъбречна недостатъчност и се нуждае от спешна трансплантация в Турция, а сумата от 60 000 лв. е непосилна за нея и семейството й. Молим за вашето искрено съчувствие и помощ, за да можем да спасим живота на едно прекрасно момиче, на една майка, която неволно жертва собственото си здраве, за да дари живот.

По време на бременността си, в седмия месец, състоянието на бъдещата майка се влошава спонтанно и след медицинските изследвания идва страшната диагноза бъбречна недостатъчност. Животът на нея и бебето са в опасност и затова се налага преждевременно раждане с цел да се съхрани нейният живот и този на малката принцеса. Детето се ражда 1 килограм и 400 гр. Малката се развива добре и в момента е пълноценно, здраво и щастливо дете. Състоянието на Силвето обаче се влошава с всеки изминал ден и всички опити за задържане развитието на болестта са безуспешни. При последната консултация в Болницата в Турция, докторите съобщават, че до месец трябва да се направи трансплантация, в противен случай, шансът й за живот става минимален.

Поради тежестта на заболяването организмът и имунната й система са тотално изтощени и вероятността тялото й да приеме нов бъбрек, се стопява ежедневно.

Сърдечно Ви молим да ПОМОГНЕТЕ. Кой с колкото може, всеки лев е важен, всяка помощ е крачка към новия живот на това прекрасно момиче.

Дарителска сметка в лева в РАЙФАЙЗЕН БАНК ЕАД:
IBAN: BG30RZBB91551061461511
BIC: RZBBBGSF
BGN
Титуляр: Силвия Иванова Василева