.

Да помогнем на Стоян в борбата му с рака!

29-годишният мъж е засегнат от назофарингеален карцином на кости и чернодробни метастази

29-годишният Стоян се бори за живота си! Диагнозата е назофарингеален карцином на кости и чернодробни метастази.

Шанс за живота на Стоян дава известна клиника в Турция. Лечението е продължително и непосилно за възможностите на семейството му. Сумата необходима за лечението е 38 000 евро (76 000 лева).

Стоян е в началото на своя житейски път – един млад човек, изпълнен с надежда и силна вяра за живот. Затова се обръщаме към вас, мили хора! С ваша помощ той би могъл да пребори коварната болест и отново лъчезарната му усмивка да грейне на лицето.

Всеки, който има възможност, може да преведе пари по следната сметка в лева:

IBAN BG43 RZBB 9155 1031 3942 84 BGN

BIC RZBBBGSF

Титуляр: Стоян Емилов Спасов

За контакти: Мая Спасова – 088 5582913

Дарителите, желаещи да помогнат, могат да направят банков превод и от всяко бюро на Easypay или Еконт като посочат банкова сметка, титуляр и телефон.

 

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта