.

Как се правят рекламни кампании

Майсторският клас по дигитален маркетинг дава отговор с есенно издание

Есенното издание на един от най-успешните курсове за дигитален маркетинг - Майсторският клас по дигитален маркетинг на IAB Bulgaria - ще предложи още по-богато съдържание и повече лектори за шести пореден път.

Обучението започва на 7 октомври, като изданието на програмата ще бъде обогатено с допълнителни теми, сред които - медия планиране и рекламни формати, развиване на онлайн услуги и работа с данни. 

Майсторският клас е насочен към всички, които искат да разберат кои са добрите практики и бъдещи тенденции в дигиталния маркетинг, при това директно от най-изтъкнатите професионалисти в онлайн бизнеса в България.

Майсторският клас за дигитален маркетинг е ценен, защото включва теоретични презентации и практически упражнения, които обхващат цялостния спектър на дигиталния маркетинг, където преподават водещи специалисти от всички отрасли на най-бързо развиващата се индустрия.

Сред лекторите ще бъдат изпълнителни дирeктори и топ мениджъри на компании като bTV, DDB Sofia, Нетинфо, OLX, Investor.bg, Xplora, Interactive Share, BGMaps, SBB Media, Foodpanda, Netpeak, Crimtan и много други.

Майсторският клас по дигитален маркетинг на IAB Bulgaria

Майсторският клас дава отговор на въпроси като Как се използва видеото в онлайн пространството, Как се планира, изпълнява и измерва една дигитална кампания, Как се използват социалните медии по най-добрия начин, Как се създава съдържание за уеб, Кои са последните тенденции в онлайн криейтивите, Как се прави лендинг страница, Как се правят програматик кампании и други полезни теми от спектъра на интерактивния маркетинг. 

Обучението е насочено към студенти, интересуващи се от развитие в областта на онлайн рекламата и дигиталния маркетинг, както и към младши маркетинг специалисти. Всички курсисти ще получат сертификат от IAB Bulgaria.

Програмата представлява комбинация от лекции и практически занятия, водени от специалисти от реалния бизнес, ще има за цел да демонстрира последните тенденции, технологии и инструменти на дигиталния маркетинг, като ще помогне формирането на солидна основа за кариера в сферата на маркетинга и рекламата. Цялата програма можете да видите тук.