Разнообрази вечерята или обяда с Domino`s

Реклама

Чудите се какво да приготвите за обяд или вечеря или пък не намирате достатъчно време да се впуснете в готвене на домашно приготвена храна през натоварените дни от седмицата?

Разнообразете с вкусна храна в американски стил от любимото място на малки и големи – Доминос. Изберете от богатото меню на Domino’s и направете поръчка за дома или офиса през сайта или приложението на бранда.

Защо да изберете Domino’s за разнообразяване на вечерята или обяда?
Domino’s е предпочитан бранд от хора на всякаква възраст, което не е случайно. Това предпочитание се дължи на множеството предимства, които предоставят, като:

Оферти и предложения

В сайта и приложението има много изгодни оферти както за един човек, така и за количество храна, достатъчно за цялото семейство или колегите в офиса.

Оптимизирано и лесно за работа приложение

Това ви дава възможност да направите бърза поръчка на храна, само с няколко клика.

Бърза доставка

Времето за доставка е оптимално, което е голямо предимство, особено ако разполагате с ограничено такова.

Високо качество и стриктно изпълнение на поръчките

Продуктите са с много високо качество и преминават през стриктен контрол, което прави храната винаги прясна.

Удобни локации

Освен с доставка, имате възможност да вземете своята храна на място, в някои от обектите на Domino’s.
Това са само някои от предимствата, които правят dominos.bg перфектното решение, ако искате да разнообразите своя обяд или вечеря, а защо не и закуска.

Каквa храна предлагат от Domino’s?

Както вече стана ясно, ключово предимство за марката е разнообразието от храна в менюто, като освен бестселъри, има и много нови предложения, които се пускат периодично.

Основните категории, в които брандът представя свои автентични предложения в американски стил по оригинални рецепти, съчетаващи стандартни и екстравагантни вкусове и текстури, са следните.

Пица
Можете да избирате сред богата гама от класически вариации на пица, както и оригинални такива, които се приготвят само от Доминос. Има и специални оферти – приготвяне на пица по собствен вкус и Половин-Половин с възможност за комбинация на две любими рецепти.

Кесадии
С пиле или със зеленчуци, тези кесадии са сочни, богати на текстури и вкусове.

Предястия
Вижте вкусни предложения, като картофки Уеджис, моцарелени хлебчета или пръчици.

Пиле
Изберете сред различните варианти на пикантни пилешки стрипсове или крилца, както и такива по оригинална рецепта без люто.

Паста
Независимо дали сте традиционалисти и предпочитате Карбонара и Пеперони, или искате да се потопите в класиката на американската кухня с Мак енд Чийз, от Доминос са селектирали всички любими паста предложения.

Салати
Очакват ви класически и нестандартни месни и вегетариански предложения.

Сандвичи
За хапване вкъщи, в офиса или навън, сандвичите от Domino’s са отличен вариант. Изберете сред предложения, като Милано, Пеперони, Барбекю пиле, Медитеранео.

Сосове
Придайте още по-кремообразна и сочна текстура на любимото си ястие със сосове, като медена горчица, чеснов, барбекю, чили, ранч и други.

Десерти
Насладете се на завършека на вашето гастрономическо преживяване с вкусен десерт – чоко пай, шоколадово суфле, брауни или сладолед.

Вегетариански
За привържениците към вегетарианската кухня от Domino’s предлагат разнообразие от салати, пици и предястия, подходящи както за обяд, така и за вечеря.

 

.