Антон Хекимян и Биляна Гавазова разбиват конкуренцията

Двойно повече млади зрители в големите градове за „Тази сутрин” спрямо втората в класацията телевизия

Реклама

Само две седмици след дебюта си като водещи на сутрешния блок на bTV, Антон Хекимян и Биляна Гавазова убедително привличат все повече зрители. От началото на месеца „Тази сутрин” устойчиво увеличава аудиторния си дял и затвърждава лидерската си позиция във всички основни таргет групи, докато сутрешният блок на Нова телевизия губи от своите зрители. Сред общата телевизионна аудитория „Тази сутрин” се гледа от близо 35 % от всички зрители в часовия интервал и достига повече от 7 пункта по-висок резултат от този на „Здравей, България”.  


Зрителите от големите градове са едни от най-верните почитатели на Антон Хекимян и Биляна Гавазова. Близо 36% от всички зрители на възраст 18-49 от големите градове са избрали сутрешния блок на bTV, което е с почти 10 пункта повече от Нова телевизия.

Сред зрителите на възраст 18-34 в големите градове „Тази сутрин” постига почти 40 пункта аудиторен дял, което е със 17% увеличение спрямо месец май и с над 18 пункта дял отстояние от „Здравей, България” (данните са на ГАРБ. Моля, вижте графиките в края на текста).