„България търси талант” е зрителският фаворит в понеделник вечер

Два пъти повече млади зрители са предпочели праймтайма на bTV и предаването „България търси талант” в сравнение с втората в класацията телевизия на 28 април

Реклама

Отново над 1 млн. зрители са гледали вчера третия полуфинал на „България търси талант” на живо, сочат данните на ГАРБ, които се ползват от индустрията. Тези, които избраха да се забавляват с шоуто и да видят как се справя Краси Радков в ролята на жури, е два пъти повече от тези на втората в класацията телевизия.

Разликата между първата и втората в класацията телевизии в часовия пояс от 20:00 до 22:30 часа е двойна във всички таргет групи, като при младата аудитория на възраст 18 – 34 г. аудиторният дял на bTV е със 114% повече от този на Нова телевизия.

Над 20 000 души са следили събитията около „България търси талант” и зад сцената онлайн на talant.btv.bg. На официалната страница на шоуто по време на предаването са регистрирани над 10 000 вота. Гласуването продължава до четвъртък, когато в живо предаване ще станат ясни поредните двама финалисти в „България търси талант”.

Всички изпълнения на участниците от третото голямо шоу на "България търси талант" може да видите тук >>