„България търси талант” с най-много зрители сред развлекателните програми

bTV увеличава аудиторния си дял сред младата аудитория и през месец април 2014г.

Реклама

Класацията топ 50 на най-гледаните програми в България за месец април отново отчита ръст сред зрителите на медиата на възраст 18-34 и достига вече 28% аудиторен дял. Близо 40% от младата аудитория е следила събитията на сцената на шоуто „България търси талант”, което е и най-гледаното развлекателно предаване през последните месеци от телевизионната аудитория. Това е близо два пъти повече отследващото по гледаемост телевизионно шоу – „Като две капки вода”.

В челните позиции на класацията топ 50 влизат bTV Новините - централната новинарска емисияи авторските журналистически филми в bTV Репортерите. Сред най-предпочетените програми са още сериалите „Столичани в повече” и „Фамилията”, шоуто „Комиците” и концертът на талантливата Гери от „Шоуто на Слави”.

Стабилни позиции заемат и други продукции на bTV - „bTV Документите” с филмите на Канна Рачева за банковите обири у нас през изминалите векове, публицистичното предаване „Лице в лице” с Цветанка Ризова, както и редица емблематични филми като поредицата „Умирай трудно”, „Д'Артанян и тримата мускетари”, „Войни на небето и земята”, „Призраци на бивши гаджета” и други. Своя дебют в класацията този сезон прави и „Наистина любов” с Миро.

Подобно на предходните месеци и през април 2014г. bTV Новините в 19 часа са гледани от близо 2 пъти повече зрители в сравнение с централната емисия на втория по гледаемост канал, а „Тази сутрин” продължава да бъде лидер сред сутрешните блокове. Повече подробности ще откриете в прикачената таблица.