Десислава, Миро, Наско и Орлин Горанов откриха първия концерт на живо в "Гласът на България" с общо изпълнение

"Непобедимите" се оказаха победени от bTV в неделя вечер

Реклама

На 2 ноември, неделя, в 20:00 bTV даде началото на първия голям концерт на живо в "Гласът на България". В продължение на близо два часа зрителите и публиката в залата се насладиха на невероятния талант и прекрасните изпълнения на 16 от кандидатите за желаната титла, по четирима от отборите на Десислава, Орлин Горанов, Наско и Миро.

Първият концерт започна с изпълнение на четиримата треньори. Уникалните Десислава, Наско, Миро и Орлин Горанов изпълниха заедно емблематичното парче на естрадния и оперния певец "Да започнем отначало".

Това бе и техният поздрав към зрителите, публиката в залата и самите участници, които уловиха вълната на всеобщото настроение и възбуда, и чието представяне привлече близо 1 012 000 души в часовия пояс на телевизионното излъчване, което е с 615 хиляди души повече от прекия конкурент. Близо 45% от младата аудитория на възраст 18-34 години се е забавлявала с изпълненията на участниците в първия концерт, които изпълниха едни от най-сложните парчета на Queen, Metallica, Pink, Адел, Джордж Майкъл, Селин Дион, Preyah ft. Billy Hlapeto и други. Били Хлапето дори взе участие в изпълнието на Мила Желева от отбора на Десислава. Сред лицата, които дойдоха да подкрепят своите фаворити, бяха още Дидо от D2, Тошко Гаджалов от първия сезон на шоуто, танцьорите от The Center и балет Нова.



Събитията на и зад сцената на "Гласът на България" бяха проследени онлайн от над 30 000 уникални потребители на официалния сайт glasatnabulgaria.btv.bg, в който потребителите могат да следят и излъчването от бекстейджа на живите концерти. Участниците в първия концерт получиха над 9 000 гласа онлайн през страницата на шоуто, като 25% от тях сториха това през мобилния си телефон.

Преди тези уникални представяния обаче треньори и участници загряваха заедно в backstage-a на шоуто. Как се разпяваха Десислава, Наско, Миро и Орлин Горанов, какво остана скрито за зрителите, но привлече вниманието на Вики и Мартен  и какви емоции вълнуваха 16-те участници - Иван Ченов, Стефани Илиева, Яна Каменова, Невена Цонева, Венеция Нецова, Оги Георгиев, Петър Рангелов, Ивета Костова, Асен Михайлов, Светослав Владимиров, Соня Иванова, Стефани Илиева, Диляна Йорданова, Бисерка Младенова, Петър Рангелов и Анна Пешева вижте тук.

Кои от участниците ще продължат напред след зрителския вот и кои ще бъдат спасени от своите треньори, зрителите на bTV ще видят в петък вечер от 21:30 часа.

Всички изпълнения от първия концерт на живо можете да гледате на сайта на шоуто>>>