Финалът на "Африка: Звездите сигурно са полудели" привлече 36% от зрителите

Георги Милков е големият победител в хитовото риалити на bTV

Реклама

В понеделник вечерта – 9 декември, най-горещото телевизионно риалити на сезона "Африка: звездите сигурно са полудели" предизвика интереса на близо 36% от аудиторията (All, 4+). Избирането на победител, както и приключенията и емоциите на 13-те български звезди, които дръзнаха да заминат за Черния континет, са били категоричния избор и на зрителите на възраст 18-49 години, които вечерта на 9 декември са предпочели програмата на bTV в часовия пояс 20.00 – 22.00 часа. В тази таргет група bTV отчита близо 35% аудиторен дял спрямо 23% дял за прекия конкурент в слота 20.00 – 22.00 часа. (Източник: GARB)



Георги Милков триумфира на финала на шеметното приключение "Африка: Звездите сигурно са полудели" и спечели голямата награда - джип Land Rover Freelander II. Журналистът стана безапелационен победител, като разликата в гласовете за него и Георги Тошев, който според зрителския вот е на второ място, е близо 12%. Трета остана Диляна Попова с едва 27% от гласовете. Какво е усещането да си победител и как е отпразнувал финала на шоуто, Георги Милков сподели първо в "Тази сутрин” по bTV.



По време на емоционалния финал, зрителите на bTV станаха свидетели на новите аранжименти на хитовете "Африка” и "Джугара, джагара", в изпълнението на които се включи дори дъщерята на Милена Славова – Куин. На сцената беше представена и нова песен, посветена на най-известното в България бушменче - Алекс.