„Тази сутрин” по bTV - силата да знаеш първи

Предаването е категоричен лидер сред сутрешните блокове в България за 2016 г.

Реклама

Тази сутрин” е най-гледаният сутрешен блок в страната през 2016 година. По данни на ГАРБ екипната работа на Антон Хекимян, Биляна Гавазова, Мария Цънцарова, Стоян Георгиев, Кристина Газиева и Емил Митев печели доверието на 43,7% от зрителите, като аудиторният дял на предаването по bTV нараства с близо 5 пункта спрямо предходната 2015 г. През 2016 „Тази сутрин” увеличава преднината си и спрямо сутрешния блок на втората по резултати Nova, като разликата в гледаемостта на двете предавания, е с над 20 пункта (TG All4+).

Освен че всяка сутрин печели доверието на средно над 370 хиляди зрители и затвърждава позициите си на информационен лидер при сутрешните блокове сред цялото население на България, „Тази сутрин” привлича вниманието и на над 40% от гледащите телевизия в този час сред младите и активни зрители и тези от София и големите градове.

Екипът на сутрешния телевизионен блок на bTV „Тази сутрин” стартира 2017 година със заявката да продължава да дава на зрителите възможността и силата да знаят първи. Това вдъхновява и новата комуникационна кампания на предаването, което всеки делник събужда зрителите на bTV с най-интересните и актуални теми, събеседници, разследвания и истории.

Под мотото „Силата да знаеш първи” кампанията затвърждава ангажимента, който екипът на „Тази сутрин” поема в интерес на обществото - да продължава да информира първи за най-важното от деня по обективен и динамичен начин, да разобличава нередности и измами, да бъде съветник в ежедневието на зрителите и да дава гласност на техните сигнали, да разказва житейски истории и да бъде още по-близо до хората.