„България търси талант” е абсолютният фаворит сред млада градска аудитория

Близо 1 млн. зрители продължават да търсят таланта на България в най-гледаното шоу в българския ефир

Реклама

Най-позитивното шоу в българския ефир България търси талант” по bTV продължава да бъде предпочитания избор на зрителите. Близо 1 млн. души бяха съпричастни към ентусиазма на участниците и впечатленията на пъстрото жури в часовия слот 21.30 -  22.30 ч. в понеделник (10.03.2014 г.), сочат данните на ГАРБ, ползвани от рекламната индустрия.

„България търси талант” е абсолютният фаворит сред младата градска аудитория на възраст 18-34 г., като 41.57 % от младите зрители, живеещи в градовете, са предпочели шоуто на bTV, за сметка на 29.98% за втората в класацията телевизия.

В третия епизод на „България търси талант” зрителите и журито станаха свидетели на изпълнението на една от най-добрите танцови формации, които са стъпвали на сцената на шоуто - NNS Crew. Към впечатляващите изпълнения се присъединиха рок бандата Stereo Rush и диамантеното 10-годишно момиче Мария.

Ваня, Есил, Любо и Асен имаха възможността да разберат какво е общото между поп фолка и бийтбокса и как може да се съчетаят в един танц движенията на нинджа и лебед.

Гледай още видео на talant.btv.bg >>