Алеся се среща с Милото в София

Мая решава да се изнесе от дома на майка си

Реклама

Алеся пристига в София, за да се серещне с Милото. Тя открива приятеля на Нина и според плана му разказва какво се е случило с певицата в Ню Йорк. Михайлов обаче има неочаквана изненада за украинката. Ще повярва ли Милото на историята на Алеся и как ще я изплаши, ще стане ясно в следващия епизод на „Седем часа разлика“, във вторник, 31 октомври, от 21 ч.

Междувременно, Мая решава да се изнесе от дома на майка си. Таня не е доволна от това, но се отдава на плановете си да съсипе Кирил Коцев. Съдийката се обръща за помощ към Светлана, на която споделя плана си за отмъщение.

Балистичният доклад доказва, че с пистолета, намерен в езерото, са убити двете момичета. Въпреки това, Иванов продължава да не вярва на самопризнанията на Гончев. Той извиква Таня на разпит, но тя няма желание да съдейства. Дори моли прокурора да я информира за всякакви подробности по делото.

Какво ще предложи в замяна съдийката, ще стане ясно във вторник от 21 ч. или още сега на voyo.bg - първата легална българска онлайн платформа за разнообразно и ексклузивно видеосъдържание.