Истината за отвличането на Иванов

"Седем часа разлика" се завръща в традиционния си ден на излъчване - неделя от 20 часа

Реклама

От 11 март хитовата семейна сага "Седем часа разлика” се завръща в традиционния си ден на излъчване – неделя от 20 ч. В следващия епизод ще видим кой е отвлякъл прокурора Иванов, какви са мотивите на похитителя и дали Иван ще оживее.

Състоянието на Милото остава критично, а най-близките му хора решават да го посетят в болницата, въпреки забраната на лекарите. Посещението на Таня Стоева обаче може да се окаже фатално за бившия й най-близък приятел. Какви са подбудите на съдийката и дали тя още вярва, че Милото е замесен в нападението над Мая, ще стане ясно тази неделя по bTV.

Новините за престрелката прехвърлят океана и Нина Роси научава тъжната вест от Боян. Певицата е съсипана заради покровителя си, но заради състоянието на майка си, която е тежко болна и се нуждае от скъпо лечение, тя насочва всичките си усилия в осигуряването на парите за лекарствата.

Междувременно, в Ню Йорк Аги е изправена пред тежък избор. Дали ще остане с годеника си Бай Юнал или ще предпочете да се върне в България с отдавна изгубената си любов – Васко, ще стане ясно в "Седем часа разлика” на 11 март от 20 ч. по bTV.