Напрежение, семейни сблъсъци и силни емоции в "Седем часа разлика"

В Ню Йорк Таня се среща със старата си любов

Реклама

Тази неделя, 8 април, ще видим какво ще се случи с Мая, след като майка й пристигна в Ню Йорк. Таня най-после прелетя океана, за да вземе дъщеря си, но ще й се наложи да се срещне със старата си любов и предполагаем баща на детето й - Пол Станкоф. Какво ще решат двамата за бъдещето на Мая, дали ще й кажат веднага и как ще се намеси обожаващата съпруга си Натали Станкоф - ще разберем в следващите епизоди на "Седем часа разлика“ 20 ч.

Посещението на Таня Стоева в Ню Йорк води и до още едно разкритие. След откровен разговор с брат си Боян, съдийката разбира, че Милото е собственик на 50% от "Избата” и че тази информация е обявена публично в регистрите преди близо месец.

Междувременно, чекът, който Натали даде на Боян, за да отведе Мая от Ню Йорк, попада в ръцете на съпруга й. Пол веднага й иска обяснение, но дали тя ще има време да скалъпи поредната лъжа или ще й се наложи да каже истината, ще стане ясно в новите серии, които вече са достъпни ексклузивно на voyo.bg.

От другата страна на океана събитията придобиват неочаквани обрати. Аги, която се върна в България, за да търси справедливост, разпознава гласа на човека, който преди толкова години е променил съдбата й. За да получи възмездие, тя се обръща за помощ към Светлана Стефанакова - една съдбовна среща с неясни и разтърсващи последици за журналистката.

Обзет от ярост, че нищо не се случва, Слав решава да действа. След като попада на Роки в дома на Таня Стоева, братът близнак решава, че трябва да говори със сина на Милото. За да уреди подобна среща, той се обръща към Стоицев. Докато се разхождат в парка двамата попадат на главния прокурор и Неделчев, които в този момент обсъждат казуса «Иванов». Това ще бъде поредната съдбовна среща в сериала, чийто последици също остават загадка.

За Стоицев ще се заговори отново и то в публичното пространство. Този път източник на новината  е Милото, който дава пресконференция от болницата по повод законопроекта "Стоицев". Какви мисли и планове ще се появят в главата на Милото, предстои да стане ясно в следващите епизоди на "Седем часа разлика".

Всички епизоди на сериала могат да се видят на voyo.bg.