.

"Седем часа разлика": Развръзката на сезона - от 24 февруари от 20 ч. по bTV

Пътищата на героите ще се преплетат по неочаквани начини

От 24 февруари, неделя, от 20 ч. ще проследим началото на развръзката на трети сезон на хитовия сериал „Седем часа разлика”. Какво ще се случи с Милото, Таня Стоева, техните деца, Иванов, Распутин, Нина Роси и другите герои от семейната сага, ще стане ясно в първия, двоен епизод, през пролетния сезон.

Вълнуващите завръзки ще намерят своята развръзка, а пътищата на героите ще се преплетат по неочаквани начини. В последния епизод, който зрителите на bTV видяха преди Нова година, Мая беше на път да каже на бившето си гадже – Тео, че може да е болен от СПИН. Дали истината ще бъде разкрита или момичето все пак ще се въздържи, ще стане ясно още следващата неделя, 24 февруари, от 20 ч. по bTV.

Междувременно, Роки откупи бара си от баща си. Милото беше бесен, но кой помогна на Радослав да се опълчи срещу родителя си не стана ясно. Тайнственият благодетел може да се окаже виновен и за събирането на момчето с майка му. Но ще намери ли щастие Роки далече от баща си и кой му помага тайно от Милото, ще стане ясно в новите епизоди на „Седем часа разлика”.

В Ню Йорк Коцев, с помощта на Пол Станкоф, поведе война на два фронта. Как ще завърши битката на бившия треньор с Таня Стоева и Милото и дали адвокатът ще се събере с дъщеря си, не пропускайте в развръзката на трети сезон на „Седем часа разлика” – от 24 февруари по bTV.

Най-нетърпеливите фенове на „Седем часа разлика” могат да видят епизодите седем дни преди ефирното им излъчване на voyo.bg. Всички нови абонати могат да тестват услугата безплатно за 7 дни още сега.

Коментирай
публикувай
  • Вижте новите епизоди и се насладете на нова порция смях с невероятния сериал http://www.youtube.com/channel/UCEjFtt4MzIjvWDT8138eK4Q?feature=mhee

  • Най-после! Усмивка

  • крааааааааааааааааааааааааайно време беше!!! най- сетне!!! обаче защо така някак " удобно" пускате сериала след финала на под прикритие, който е на 17- ти февруари? страх ви е от пряс сблъсък за аудитория, що ли... И ХАЙДЕ ВЕЧЕ РАЗКАРАЙТЕ ТИЯ ТОНОВЕ ТУРСКИ ЛАЙНА ОТ ЕФИРА!!! БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ ЗА ИЗРАЗА!!! И ДА НЕ МЕ ЦЕНЗУРИРАТЕ!!!

  • Ще има ли нов четвърти сезон на сереиа?