"Седем часа разлика" се завръща в ефир на 23 септември от 20 часа по bTV

Таня Стоева е твърдо решена да отмъсти на Коцев

Реклама

Ще разберем как Таня Стоева ще излезе от ареста, след като беше арестувана от Иванов за убийството на Карлов. Междувременно, Мая е бясна на Милото, че е отпратил баща й от България и вдига скандал на майка си за това. Таня Стоева е твърдо решена да отмъсти на Коцев. Заплахите по телефона обаче са двустранни.

В Ню Йорк Распутин признава на Нина Роси защо държи толкова на „Избата”. Тя вижда златна възможност в това и споделя идеята си с Алеся. Рускинята първоначално е против, но в последствие се съгласява. Цвета е изключително притеснена от изчезването на Боян. Тя решава да попита Распутин знае ли къде е бащата на детето й.

Светлана Стефанакова научава, че Таня е обвинена в убийството на баща й. Журналистката решава да се изправи отново директно срещу съдийката, но истината, която научава, я ужасява.

Дали Мая е разпознала нападателя си, ще успее ли планът на Нина Роси, ще се превърнат ли Милото и Таня във врагове, ще стане ясно в новия сезон на „Седем часа разлика”. Не пропускайте сериала по bTV на 23 септември от 20 часа. Епизода ще може да гледате преди ефир на voyo.bg