Таня Стоева поема грижите за сина на Милото

Ще разберем дали момчето е готово да се изправи срещу родителя си или ще тръгне по пътя на баща си

Реклама

След като Роки беше арестуван за убийството на Миро, синът на Милото най-после ще бъде пуснат под гаранция в следващия епизод на "Седем часа разлика” - тази неделя, 18 март. След престоя в ареста Роки е коренно променен, а съвестта на Таня я кара да го приюти, докато Милото е в болница. Ще разберем дали момчето е готово да се изправи срещу родителя си или ще тръгне по пътя на баща си.

В Ню Йорк Боян продължава да се заяжда с Нина и да не вярва, че тя наистина е в трудно положение. Распутин се застъпва за певицата, но дали отношенията между двамата съдружници са толкова гладки и безоблачни, колкото изглеждат отстрани?

Мая признава, че е ужасена да се върне в България, защото се страхува за своята сигурност и тази на майка си. По всичко изглежда, че отношенията й с Тео ще се променят - след всичко преживяно, момичето започва да охладнява към приятеля си.

В неделя от 20 ч. ще стане ясно и дали спецакцията за спасяването на Иванов ще бъде успешна или въпреки всички усилия, спасителният отряд ще закъснее. Разтърсващи екшън сцени и напрегнато очакване ще ни държат в напрежение в следващия епизод на „Седем часа разлика”.