Таня Стоева задейства цялата ни правосъдна система срещу Коцев

Мая получава неочаквана покана да отседне у близнака на убития Миро - Слав

Реклама

След като си осигури медийната подкрепа на Светлана Стефанакова, Таня Стоева се обръща към главния прокурор Белчев за помощ при изпълнението на плана за съсипване Кирил Коцев -в следващия епизод на „Седем часа разлика”, този вторник по bTV.  От него съдийката научава, че бившият треньор е издирван и в САЩ заради нарушения по програмата „Петрол срещу храни”. Стоева настоява прокурорът да подкрепи кандидатурата й за специализирания съд за борба с организираната престъпност. Дали Белчев ще се съгласи, ще стане ясно във вторник, 6 ноември, от 21 ч. по bTV.

След като се изнесе от дома на майка си, Мая получава неочаквана покана да отседне у близнака на убития Миро - Слав. За да не разбере Таня къде е дъщеря й, момичето дори кара най-добрата си приятелка да мълчи, ако съдийката се обади. Какво ще се случи в караваната и дали искрите между Мая и Слав ще надделеят, ще стане ясно в следващия епизод на „Седем часа разлика”.

Междувременно, сделката между Коцев и Станкоф в Ню Йорк вече е в действие. Адвокатът е намерил хора, които могат да измъкнат Кирил от кашата около програмата „Петрол срещу храни”. Бившият треньор поема ангажимента да доведе Мая в Ню Йорк възможно най-скоро, но двамата трябва да работят заедно, за да елиминират завинаги Таня Стоева.

В същото време бай Юнал се завръща, за да отвори ремонтирания магазин. Той обаче не е забравил болката, която Аги му причини.

Най-нетърпеливите фенове на сериала „Седем часа разлика” могат да видят епизодите 7 дни преди ефирното им излъчване на voyo.bg. Всички нови абонати могат да тестват услугата безплатно за 7 дни още сега. Феновете на „Седем часа разлика”, които живеят на територията на САЩ и Канада, могат да гледат сериала напълно легално благодарение на партньора на Voyo.bg - myTV.bg. Повече информация вижте тук >>>.