Любопитно

Реклама

* Майката на красивата филмовата звезда Гуинет Полтроу – актрисата Блайт Данър - е била уволнена от снимачната площадка на “Двама мъже и половина”. Блайт е трябвало да изиграе майката на Чарли Шийн. Според медиите продуцентите на новия сериал са я освободили, защото е давала твърде много предложения за промяна на сцените. Един от директорите на продукцията казва, че Блайт е чудесна актриса, която е била поставена в роля, неотговаряща на нейните изяви.

* Сериалът е отличен с няколко телевизионни награди, включително за най-добър сериал, грабва статуетката на Зрителските награди за най-успешен нов сериал на сезона, а Ангъс Ти Джоунс взима първа награда в категорията млад изпълнител.

* Сериите са изцяло заснети в студио в Бурбанк, Калифорния.

* Една от най-приятните изненади в сериала е, че героят на Шийн си има заклета “преследвачка”, която с часове може да стои на кея и да се взира през прозореца на къщата му. Това е Роуз (чудесно изпълнение на актрисата Мелани Лински), която е имала мимолетна връзка със сваляча Чарли, но по негов стар обичай, той я изоставя без да очаква, че тя ще е сериозно изпитание – нещо между комичното и зловещото.

* Основната песен на сериала е написана от Чък Лор, който е бил изпълнителен продуцент и режисьор на сериала “Дарма и Грег”.

* В един от епизодите Джена Елфан (която е гостуваща звезда и ни е позната от “Дарма и Грег”) разбива табелката с номера на колата, който е 2GAT123. Абсолютно същата табелка със същия номер е била използван във филмите: “Ченгето от Бевърли Хилс 2”, “Трафик”, “Предай нататък”, “Мълхоланд драйв”, “Диви и красиви”.