Боряна търси начин да изкупи вината си

Димитър отново ще потърси помощта на агент Колев, този път за битката срещу Сарафов

Реклама

Ще бъде ли фатално за изхода на делото внезапното решение на Боряна да промени показанията си в съда и какво ще предприеме тя, за да изкупи вината си. Това става ясно в следващия епизод на "Стъклен дом: Наказанието" - утре вечер в 20 ч. по bTV. След тази изненадваща постъпка шансовете на Албена да избегне присъда със сигурност ще се увеличат. За подсъдимата това е идеална възможност да обърне процеса в своя полза и дори да представи себе си за жертва.

Димитър отново ще потърси помощта на агент Колев в битката срещу Виктор Сарафов. Президентът също няма да остане безучастен към атаките на Касабов. Изненадващата поява на диамантите и тяхната бъдеща съдба ще предизвика поредните конфликти в семейство Атанасови. Христо е убеден, че трябва да ги върне на собственика им, а за Елена те са единственият начин да спасят потъващата им фирма.

Николай Жеков няма да се откаже от опитите си да се сближи със Сиана. Той има конкретна идея за съвместното им бъдеще, която ентусиазирано ще сподели с дъщеря си. Утре вечер зрителите ще видят и дългоочакваната поява на актьора Башар Рахал, който ще изиграе ролята на Стефан Шакалиев - Шаки.