Фаталните последствия от действията на Дани Касабов

Инцидент ще застраши живота на Сиана и Емо

Реклама

Конфликтът между Дани и ромите ще се превърне в истинска война в следващия епизод на "Стъклен дом: Наказанието”. Младият Касабов е убеден, че посещението му при брата на отхвърлената кандидатка за работа Мая и предупреждението, отправено към него, е сложило край на неприятната ситуация между тях. Един инцидент обаче ще застраши живота на Сиана и Емо. Дани е сигурен, че виновен за него е ромът и отново ще търси саморазправа, която ще се окаже фатална. За кого - зрителите ще разберат в понеделник, 12 декември от 20 ч. по bTV.

Междувременно, Чарли ще се почувства достатъчно силен, за да започне работа. Връщането му към социалния живот ще предизвика ревността на Сиана. Според анкетатата на dom.btv.bg по-голямата част от зрителите са на мнение, че Сиана и Чарли трябва да се съберат, защото той е биологичният баща на Емо. Докъде ще стигнат отношенията между двамата, предстои да стане ясно в сериала.

Алекс и Хари ще продължат да търсят възможности  за усамотение, но отново ще бъдат неприятно изненадвани от Антон и Ваня. Поведението на охранителя ще дойде в повече на всички и в дома на Ставреви ще бъдат въведени нови правила.