Грандиозно парти за финала на "Стъклен дом"

Последният сезон започва на 16 април от 20 ч. по bTV

Реклама

С грандиозно парти беше отбелязан финалът на "Стъклен дом". Звездите от култовия сериал минаха тържествено по червения килим.  Актьорите споделиха още, че трудно ще се разделят със снимачната площадка.

„Той сложи началото на хубавите български сериали”, каза Луиза Григорова. Според  Яна Маринова, „Стъклен дом” показа на зрителите как трябва да се правят сериали и филми в България.

Първо доказа, че в България има хора, които могат да правят кино от този тип, все пак такъв тип сериал се случва може би за първи път в България”, добави Стефан Данаилов.

„Това е една много голяма сбъдната мечта и се радвам, че екипът на bTV знае как да сбъдва мечти, каза Елена Петрова.

Ръководството на bTV Media Group също благодари за успешния съвместен проект:

„Проектът беше успешен във всяко едно измерение, най малкото защото той постави началото на новото телевизионно кино в България и съвсем заслужено обра всичките успехи - първият и най-добрият сериал, след тях се появиха още нови сериали, така че това е ново начало и нещо интересно за зрителите на bTV”, каза Апостол Пенчев, директор "Телевизионни програми" в bTV Media Group.

На партито дойдоха и много български звезди, почитатели на „Стъклен дом”.

„Аз съм изключителен почитател, казвам го съвсем сериозно, това е много важно, тези бяха сами в едно огромно море, в което не се знаеше какво се случва и те направиха нещо, заради което аз много им благодаря. Те създадоха условията да се случат всички останали сериали после, за да можем ние да тръгнем след нас, защото е много лесно, когато имаш пример”, каза Калин Сърменов.

Последният сезон на "Стъклен дом: Спасението" започва на 16 април, от 20 ч. в ефира на bTV. Първият епизод вече е достъпен за зрителите в онлайн платформата VOYO.