Калин Врачански на лилавия килим в Лос Анджелис

Той бе специален гост на Film Independent Spirit Awards

Реклама

На 25 февруари, само ден преди бляскавата церемония по връчването на наградите Оскар, Калин Врачански бе специален гост на най-мащабния фестивал за независимо кино в света Film Independent Spirit Awards. Той бе избран да бъде посланик на българското кино в Холивуд от един от основните спонсори на събитието. "Калин олицетворява именно този непримирим млад дух на родното кино, което оцелява и се развива незавизимо от трудностите", споделя Елена Илиева, бранд мениджър на компанията спонсор за България.

"Чувството да бъдеш на такъв световен форум е неописуемо. В мига , в който стъпих на лилавия килим, си помислих, че един ден ще се върна отново тук като част от продукция, номинирана на фестивала", споделя Калин Врачански само няколко минути след края на церемонията.

На 25 февруари плажът на Санта Моника се превръща в арена на несравним по своя дух фестивал – Film Independent Spirit Awards 2012. Наградите за независимо кино са една различна надпревара, в която водещи са духът на творците и техните идеи, реализирани извън високобюджетната рамка на холивудските продукции. Церемонията е дневна, а килимът е лилав, не защото е задължително да е различно оцветен. Бягството от конвенционалното е в основата на това събитие.  

Сред специалните гости, дошли да уважат духа на независимото кино, са и големите имена от световната филмова сцена като Итън Хоук, Уди Харелсън , Колин Фаръл, Сър Бен Кингсли, Росарио Доусън, Уилям Дефо, Луси Лиу, Кирстен Дънст, Брайън Кранстън и много други от плеядата звезди на тазгодишното 27-мо издание на Film Independent Spirit Awards.

От една година Калин Врачански е талант на продуцентска компания MediaPro Entertainment.